Orders placed before 14:00 o'clock will be send the same day

08 Dec 2023

Christmas tips voor baby's

Christmas tips voor baby's

It’s the most wonderful time of the year! De Sint is weer vertrokken en nu is het tijd om ons te gaan verheugen op de Kerstdagen! De eerste kerst met een new born baby is er eentje om nooit meer te vergeten. Heerlijk met elkaar genieten van alle lichtjes, het samenzijn en lekker eten terwijl het buiten guur en koud is.

Bij kerst horen naast gezelligheid natuurlijk ook mooie kerstcadeaus! Ben jij op zoek naar de perfecte kerst gift voor een mom to be of new mom om de babyuitzet aan te vullen?  Ter inspiratie hebben wij de mooiste Poetree Kids gifts geselecteerd voor een onvergetelijke kerst.

  1. Ollie of Olivia rib babypakje in de kleur Sand. Deze pakjes zijn een perfect cadeau voor jouw kleine vriend of vriendinnetje tijdens de feestdagen.
  2. De kleur Camel is nog steeds echt een best-selling kleur bij ons in het assortiment. De Aspen deken Camel of Aspen deken Off-White. Onze gebreide Aspen dekens hebben een heerlijk zachte en warme voering. Momenteel echt een bestseller in ons assortiment!
  3. Milan wieglaken: Dit lakentje past werkelijk bij elke stijl babykamer. Het wieglaken (ook verkrijgbaar als ledikantlaken) is te combineren met alle collecties van Poetree Kids, zoals de Chevron Light Camel Collectie en de Étoile Sand collectie.
  4. Commode mandje: Als je jouw kleintje verschoont wil je natuurlijk niet misgrijpen. Zorg daarom voor een georganiseerde commode met ons opbergmandje (verkrijgbaar in verschillende kleuren).
  5. Chevron Light Camel babypakje: De babypakjes van Poetree Kids zijn de perfecte gift voor elke baby. De pakjes kunnen gedragen worden als Pyjama of als boxpakje.
  6. Hydrofiele doekjes: Nog zo’n item waar je als mom niet zonder kan zijn tetra doeken. Dit setje met o.a. een hydrofiel doekje met stars & moons is de perfecte gift.
  7. Comfy baby-sets velours: Naast de Chevron babypakjes als één geheel hebben we ook de 2-delige baby setjes in interlock of velours. Voor het koudere seizoen ook in super zachte velourse stof. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, licht roze, oud roze, camel, sand, grijs, licht blauw & denim blue.
  8. Verschoonmatje voor onderweg: Ook onderweg wil je de luier van een jouw baby snel en hygiënisch verschonen. Met onze verschoningsmatjes kun je overal de luier verschonen en heb je altijd alles bij de hand.
  9. Verzorgingstas/mommy-bag: We hebben niet alleen super veel musthaves voor de new born’s, want onze verzorgingstas is natuurlijk ook bedoeld voor de mama’s & papa’s onder ons. In onze handige verzorgingstas kun je al de producten meenemen die je nodig hebt om je kindje onderweg te verzorgen.
  10. Hydrofiele swaddle: Naast de kleine hydrofiele doekjes is ook deze grote swaddle een echte must-have. Heerlijk om jouw kindje mee af te drogen of lekker in te wikkelen na een badje.

Let's keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Login